Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi Dondurma???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
one be ekmek kadayıflı mı ilk defa göruyorum eheheh tadı nası..:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
daha önce denemişlerdi tiramisu nun dondurması fln hiç sevmiodum bunu ilk gördüümde kesin rezalet bişidir demiştim ama hasta oldum.. Mükemmel bişi[signature][hline]... LeviathaN ...
Mesaj tarihi:
walla ben antep fıstıklı dondurmalara bayılıyorum çok ii oluyo..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
en sewdigim magnum beyaz büyü ve bademli
ayrıca carte dor böğürtlenlide hoş[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

Mesaj tarihi:
ekmek kadayıfı alıp üstüne sade dondurma koyma yoluyla daha ucuza elde edilebilinir sanırım

ben karamel içeren hertürlü dondurmayı severim onu dışında[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
Kanmayın ya böyle şeylere... Geçen Magnum la ilgili bi topic açmıştım.Hepsi kolpa Kadının elinde KOCAMAN BİŞEY! ben elime bi aldım ufacıcık.. Ayrıca reklamdaki gibi Garturturururgk diye ses cıkmıyor.
Mesaj tarihi:
algidadan istediginizi yiyin en kralın algida bence. cart dor da guzel ama ekmek kadayıflı filan denemedim hic.[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
bur cartdor(yazıldığı gibi okuyun)un neyini seviyorsunuz anlamıyorum. açık olarak satılan maraş dondurmasından öte var mı ? sanmıyorum.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Mesaj tarihi:
Hala buz parmak diyorum... Deli tahrik ederim yerken karşıdaki insanı :-P yalamak çok zevkli ama Maraş dondurmalarını yalamam sevmem cunki :>[signature][hline]'Cause I fucking hate you You're such a liar And I love to hate you You're all the same to me I fucking you hate you You're such a liar.And I love to hate you You're all the same to me
  • Yeni Oluştur...